Категорија: Додатоци за фонтана

Sera siporax Professional

Филтер материјал кој може да се користи во слатководни и морски аквариуми и фонтани. Уникатниот материјал од кој што е направен, тридимензионалната структура на порите го прави идеален за населување на позитивна бактерија. Пакување - 35г – за аквариум до 30 литри вода  – цена 200 ден , - 500мл – за аквариум до 100…
Прочитај повеќе

Sera Koi Protect

Третман на вода во фонтана кој што веднаш го отстранува хлорот и тешките метали од водата. Ги заштитува жабрите и служокожата на рибите Пакување: 500мл – за 10000л вода – цена 930 ден  
Прочитај повеќе

Sera nitrat Test

Тест за проверка на нитрати во слатководни и морски аквариуми и фонтани. Пакување 60 теста – 630 ден
Прочитај повеќе