Категорија: Додатоци за аквариум

Правосмукалка за чистење

Правосмукалка за чистење на дното на аквариумот без да се менува вода. Се препорачува да се користи кај тревни аквариуми. Се поврзува на воздушна пумпа и за аквариуми високи до 60 цм. Цена 550 ден
Прочитај повеќе