Правосмукалка за чистење

Правосмукалка за чистење на дното на аквариумот без да се менува вода. Се препорачува да се користи кај тревни аквариуми. Се поврзува на воздушна пумпа и за аквариуми високи до 60 цм. Цена 550 ден

No Comments Yet.

Leave a comment