Sera PrefiX Filter

Надворешен филтер без пумпа кој има волумен од 1,6 литри. Има две комори во кои можат да се стават различни филтер материјали. Може да се поврзе со пумпа или надворешен филтер, или пак да се поврзат неколку PrefiX филтри во низа.

Цена – 2210 ден

No Comments Yet.

Leave a comment