R6 Series

Во цената на аквариумите е вклучен алуминиумски капак, топ филтер и осветлување ( во некои аквариуми има LED  неонки во некои Т8 неонки). Постоље е направено од медијапан. Аквариумите се за скатководни риби.

ШИФРА ДИМЕНЗИИ/цм БОЈА Кабинет ЦЕНА Vol.
R6 810 A 81х45х58 црн Без 14900 140
R6 810 A 81х45х58 сребрен Без 14900 140
R6 1050A 104х45х61 црн Без 20400 198
R6 1050A 104х45х61 сребрен Без 18100 198
R6 1210A 121х45х62 црна праска Без 22000 240
R6 1210A 121х45х62 црн Без 24200 240
R6 1050A 104x48x61 црн Со 28400 198
R6 1210A 121x45x62 махагони Со 29350 240
R6 1210A 121x45x62 црн Со 33650 240
R6 1510A 151x45x68 махагони Со 41900 357
R6 1510A 151x45x68 црна праска Со 41900 357
R6 1510A 151x45x68 црн Со 47740 357

No Comments Yet.

Leave a comment