Категорија: Воздушни пумпи

AC-9902

Воздушна пумпа со капацитет на воздух од 4 л/ мин., моќност од 4,5W и 2 излеза. Цена 850 ден
Прочитај повеќе

AC-9901

Воздушна пумпа со капацитет на воздух од 1,8 л/ мин., моќност од 3W и 1 излаз. Цена 580 ден
Прочитај повеќе

LP серија

Воздушни пумпи – компресори LP–20  - капацитет на воздух 1500 l/h  - 17W – 6 излази. Цена 5380 ден LP–40  - капацитет на воздух 3000 l/h  - 35W – 12 излази. Цена 7530 ден LP–60  - капацитет на воздух 4200 l/h  - 50W – 14 излази. Цена 9650 ден LP–100  - капацитет на воздух 8400…
Прочитај повеќе