Категорија: Воздушни пумпи

ACO-007A

Воздушна пумпа компресор со капацитет на воздух од 1,8 л/ мин., моќност од 3W и 1 излаз. Цена 8830 ден
Прочитај повеќе

AC-9904

Воздушна пумпа со капацитет на воздух од 9 л/ мин., моќност од 8W и 4 излеза со потенциометар. Цена 2030 ден
Прочитај повеќе

AC-9903

Воздушна пумпа со капацитет на воздух од 4,5 л/ мин., моќност од 5W и 2 излеза со потенциометар. Цена 1160 ден
Прочитај повеќе