Категорија: Третмани за вода

Sera Catappa Leaves

Catappa се бадемови листови кои ги подржуваат природните услови на аквариумските риби и ракчиња. Исто така се превентива за бактериски и габични инфекции. Ракчињата и коридорасите ги јадат како додаток на нивната исхрана. Пакување од: М – 400 ден
Прочитај повеќе

Sera Bio Nitrivec

Производ кој содржи милиони корисни бактерии кои што помагаат да се има стабилна природна средина. Во својот состав има минерали од вулкански камен кои го отстрануваат загадувањето во аквариумот и замагленоста во аквариумот. Пакување од: 50мл-125л вода – 230 ден 100мл – 250л вода-390ден 250мл – 625л вода – 860 ден
Прочитај повеќе

Sera Aquatan

Третман за вода кој веднаш ги отсранува хлорот и хлороминот од водата, ги врзува тешките метали и штити од амонијак. Истовремено додава и минерални состојќи во водата кои што ги ститат рибите, растенијата, безрбетниците и корисните бактерии. Калциумот за скелетот на рибите, магнезиумот за силен раст, манганот за здрав раст, јодот за балансиран развој и…
Прочитај повеќе