Категорија: Поводник кучиња

FX075/FX072- Флип поводник

FX070 – XS со лента 3м до 5кг – 920 ден FX071 - S со врвка 5м до 12кг - 860 ден FX076 - S со трака 5м до 15кг - 1150 ден FX072 – М со врвка 5м до 20кг – 990 ден FX074 - M со врвка 8м до 20кг - 1500 ден
Прочитај повеќе

F121-F124

Поводник за куче во повеќе бои. F121 – димензија 12 х 1000 мм    цена – 290 ден F122 – димензија 15 х 1000 мм    цена – 300 ден F123 – димензија 18 х 1000 мм      цена  - 360 ден F124 – димензија 25 х 1000 мм     дена – 400 ден
Прочитај повеќе