Категорија: Околувратник мачиња

DG030

Околувратник за маче од вештачка кожа. Достапно во црвена, розе, светло плава, црно и светко розе. Димензија 10 мм х 280/320 мм. Цена  - 125 ден
Прочитај повеќе

DG016

Околувратник за маче со рефлектирачка лента достапно во црвена, црна и плава боја. Димензија 1 см х 30 см. Цена – 170 ден
Прочитај повеќе