Категорија: Козметика и хигиена за куче

B205

Микрофибер крпа со апсорбциона моќ до 500 мл. Може да се пере во машина до 40 степени без омекнувач. Димензија 50х60 см. Цена 260 ден
Прочитај повеќе

В043

Хигиенски пелени В043/1 – Големина 40х60 см – 15 парчиња. Цена 290 ден В043/2 – Гоелмина 60х60 см – 10 парчиња. Цена 290 ден
Прочитај повеќе