Категорија: Храна за риби

Sera Vipagran

Основна зрнеста храна за сите видови на аквариумски риби, особено за оние риби кои што се хранат во средните делови од аквариумот. Направена од посебно бирани состојки со пробиотски ефект кој што овозможува здрав и силен раст на рибите. Випагранот е полека тонечка храна и поради нејзината мекост погодна е и за риби со мала…
Прочитај повеќе