Категорија: Додатоци за фонтана

Sera kH Test

Тест за проверка на нивото на kH во слатководни иморски аквариуми и фонтани. Пакување до 390dkH – 320 ден
Прочитај повеќе

Sera pH Test

Тест за проверка на нивото на pH во слатководни, морски аквариуми и фонтани. Пакување 100 теста – 430ден
Прочитај повеќе