Категорија: Додатоци за аквариум

Правосмукалка за чистење

Правосмукалка за чистење на дното на аквариумот без да се менува вода. Се препорачува да се користи кај тревни аквариуми. Се поврзува на воздушна пумпа и за аквариуми високи до 60 цм. Цена 530 ден
Прочитај повеќе

Sera feed A plus

Автоматска хранилка за риби која може да се намести до 6 хранења во ден. Има можност за поврзување на воздушна пумпа, која константно ќе ја суши храната. Цена 2100 ден
Прочитај повеќе