Gallery 3

 • JZ-AP388

  JZ-AP388

  Воздушна пумпа со капацитет од  5W, со 2 излеза и  потенциометар. Цена 1170 ден

  Прочитај повеќе

 • JZ-AP288

  JZ-AP288

  Воздушна пумпа со капацитет од  4W, со 2 излеза и  потенциометар. Цена 870 ден

  Прочитај повеќе

 • JZ-AP188

  JZ-AP188

  Воздушна пумпа со капацитет од  3W, со 1 излез и  две брзини. Цена 540 ден

  Прочитај повеќе

 • PS 950

  PS 950

  Воздушна пумпа со капацитет од  10W, со 4 излеза и потенциометар. Цена 2050 ден

  Прочитај повеќе

 • NS 350

  NS 350

  Воздушна пумпа со капацитет од  3W, со 1 излез и  две брзини. Цена 290 ден

  Прочитај повеќе

 • ACO-007A

  ACO-007A

  Воздушна пумпа компресор со капацитет на воздух од 1,8 л/ мин., моќност од 3W и 1 излаз. Цена 8830 ден

  Прочитај повеќе

 • AC-500

  AC-500

  Воздушна пумпа со моќност од 2W и 1 излаз. Цена 340 ден

  Прочитај повеќе

 • AC-9904

  AC-9904

  Воздушна пумпа со капацитет на воздух од 9 л/ мин., моќност од 8W и 4 излеза со потенциометар. Цена 2030…

  Прочитај повеќе

 • AC-9903

  AC-9903

  Воздушна пумпа со капацитет на воздух од 4,5 л/ мин., моќност од 5W и 2 излеза со потенциометар. Цена 1160…

  Прочитај повеќе