Сад за храна и вода во повеќе големини и бои.

Snack 2 – големина 350мл. Цена 150 ден

Snack 3 – големина 600мл. Цена 185ден

Snack – големина 1000мл. Цена 245 ден

Snack – големина 2000мл. Цена 430 ден

No Comments Yet.

Leave a comment