Подлога за трева која се става под песок и на тревата и ги обезбедува  сите потребни нутретивни хранливи материи во период од 4 до 6 недели.

Пакување:

  • 2,4кг за аквариум од 50литри - цена 560 ден
  • 4,7кг за аквариум од 100литри - цена 840 ден

No Comments Yet.

Leave a comment