Градник со војнички принт.

DC152/B – Големина врат 28 см/ Гради 38-47 см – Цена 530 ден

DC152/С – Големина врат 33 см/ Гради 42-51,5 см – Цена 630 ден

No Comments Yet.

Leave a comment