Мек градник во коплет со поводник.

DC0169/B – Големина  гради 40+5 см/ поводник 10х1200 мм. Цена 840

DC0169/С – Големина  гради 45+5 см/ поводник 10х1200 мм. Цена 980

No Comments Yet.

Leave a comment