Порција од меламин со дезен.

C030/1 –  Единечна порција, големина 14 см – 150 мл. Цена 160 ден

C030/2 -  –  Единечна порција, големина 16 см – 150 мл. Цена 240 ден

C030/6 – Дупла порција, големина 33х20 см – 2х500 мл. Цена 320 ден

No Comments Yet.

Leave a comment