ABF72 Јакна

Јакна со состав од надворешен дел 100% синтетичка кожа, внатрешен дел 80% памук и 20% полиестер и полнење 100% полиестер.

Големина и боја: Црвена - F и сива - TO

ABF72/27-F - 27 цм - цена 1270 ден

ABF72/30-F - 30 цм - цена 1340 ден

ABF72/33-F - 33 цм - цена 1400 ден

ABF72/33-TO - 33цм - цена 1440 ден

ABF72/36-F - 36цм - цена 1470 ден

ABF72/39-F - 39цм - цена 1590 ден

ABF72/43-F - 43цм - цена 1670 ден

ABF72/47-F - 47цм - цена 1870 ден

 

 

No Comments Yet.

Leave a comment