ABF171 Јакна

Јакна со состав од синтетичка кожа.

Големина и бои: - Розава, црвена и зелена

ABF171/27 - 27цм - цена 780 ден -  розева и црвена

ABF171/30 - 30цм - цена 830 ден - розева, зелена и црвена

ABF171/33 - 33цм - цена 870 ден - розева, зелена и црвена

ABF171/36 - 36цм - цена 920 ден - розева и црвена

ABF171/39 - 39цм - цена 960 ден - розева и зелена

 

 

No Comments Yet.

Leave a comment